Informații despre înscrierea în clasa a IX-a

Înscrierea elevilor la clasele a IX-a se face conform orarului afişat:

Nr. crt. PERIOADA INTERVAL ORAR
  1 15 iulie 2019 9-17
  2 16 iulie 2019 9-17
  3 17 iulie 2019 17-20
  4 18 iulie 2019 8 – 9,30

Notă: În data de 17.07.2019, în cadrul Colegiului Național Octav Onicescu, accesul în liceu  este permis de la ora 17 deoarece  este Centru de examen în cadrul Concursului Naţional de Titularizare 2019.

Dosarul pentru înscriere trebuie să conţină următoarele:

a) cerere de înscriere;

 b) cartea de identitate (dacă este cazul) şi certificatul de naştere al elevului- original și copie;

c) copie C.I. părinţi

d) adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională – clasa a VIII-a;

e) foaia matricolă pentru clasele V – VIII (cu calculul mediei generale);

f) fişa medicală.

  • 2 fotografii 3 / 4

Candidaţii care, în perioada 15-18 iulie 2019, nu  depun dosarul de înscriere, sunt consideraţi retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate şi vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale de către Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti

PENTRU ELEVII REPARTIZAȚI LA MATEMATICĂ-INFORMATICĂ!

Repartizarea elevilor pentru clasa de matematică informatică- intensiv informatică- se face, în funcţie de opţiune, luând în considerare: 1) media de admitere in liceu;                     2) nota obținută la proba de matematică de la Evaluarea Națională pentru departajarea elevilor cu medii de admitere egale.

Elevii admişi la matematică informatică, care optează pentru clasa de matematică informatică- intensiv engleză, vor susţine un test de limba engleză, cu excepţia celor care au susţinut deja un test de engleză pentru clase de bilingv ( se anexează la dosar dovada susţinerii testului).

Testul de limba engleză va respecta programa existentă în metodologia admiterii la clasa a IX-a și va avea loc în data de 2 septembrie 2019 – ora 9.

Elevii care nu vor fi admiși în urma susținerii testului la limba engleză, respectiv după departajarea la intensiv informatică vor completa  locurile la specializarea Matematica-Informatică.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.